Funshoppen in Sittard-Geleen

De autoluwe, pittoreske binnenstad van Sittard staat garant voor sfeervol en ontspannen winkelen. De slingerende winkelstraatjes bieden u tal van speciaalzaken, verrassende antiek- en curiosawinkeltjes, bijzondere modezaken, exclusieve designerwinkels en bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens. Hier is winkelen een dagje uit!

Bregje de Jong
Front-Office Visit Zuid-Limburg

Tip! Shopping routes

Sittard heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit. Zo kun je er cultuur snuiven en heerlijk eten, maar vooral ook de tofste en meest unieke winkels bezoeken. In Sittard liggen maar liefst 100 verschillende speciaalzaken die je écht alleen maar in Sittard kunt bezoeken. Speciaal voor jou als bezoeker zijn er een aantal leuke shopping routes ontwikkeld: concept store route, Meiden van Sittard route en duurzaam winkelen route.

Bekijk de shoppingroutes

Winkelplezier in Sittard-Geleen

De leukste markten & braderieën

Parkeren in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen beschikt over diverse parkeergarages en parkeerterreinen voor bezoekers. Goed bereikbaar, met volop parkeerplaatsen voor de deur, vindt je altijd een parkeerplekje in de buurt. In Sittard-Geleen geldt betaald parkeren op werkdagen van 09.00 tot en met 19.00 uur, op koopzondagen van 12.00 tot en met 18.00 uur en op koopavond (donderdag) van 09.00 tot en met 22.00 uur.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Sittard-Geleen: