Fletcher Wellness Hotel Sittard

Fletcher Wellness Hotel Sittard

Milaanstraat 115
Sittard
Weekend Sittard of Maastricht? Kom overnachten in Fletcher Wellness Hotel Sittard! Dit moderne 4-sterrenhotel is gelegen in de Sportzone van Limburg, naast het Fortuna Sittard stadion. Een compleet complex waar sport, ontspanning en gastvrijheid elkaar ontmoeten!

Met faciliteiten zoals een dubbele topsporthal, klimwand, fitnesscentrum, Wellnessresort, bowlingcenter, diverse vergaderzalen et cetera. Om te vergaderen, voor een meeting of zakelijke overnachting is deze locatie zeer geschikt!
+11

Prijs


Vanaf€ 89,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


Fletcher Wellness Hotel Sittard beschikt over 67 deluxe hotelkamers, junior suites en groepskamers op viersterren niveau. Gasten kijken uit over de groenrijke rand van de stad en het business district. De hotelreceptie is via de ingang van Fitland XL Sittard bereikbaar, vanuit de kamer wandelen gasten direct naar het Wellnessresort. Alle kamers zijn stijlvol en modern ingericht en uitgerust met boxspring matrassen en onder andere een flatscreen tv, draadloos internet en een safe.

Eten & drinken


Bij restaurant Medals genieten gasten eindeloos van de menukaart voor een vaste prijs! Leuk, lekker en gezond. Eten bij Medals in Sittard draait om zoeken, kiezen, ruiken, proeven, keuren en nagenieten. En dan nog een keer, en nog een keer, en nog een keer!

Ook voor een snel of uitgebreid ontbijt, een zakelijke of lommerrijke lunch of een snel tussendoortje. Restaurant Medals vormt het kloppende hart van Fitland XL Sittard.

Voorzieningen


  • Lift
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • TV op kamer
  • Bad, douche en toilet op kamer

Parkeren


Bij het hotel is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig waar gasten tegen een geringe vergoeding gebruik van mogen maken. Ook voor bussen is er genoeg ruimte om te parkeren.

Toegankelijkheid


Het hotel is toegankelijk voor mindervalide personen. Er zijn een beperkt aantal mindervalide kamers beschikbaar.

Internet


In het gehele complex is wireless internet voorhanden waar de gasten gratis gebruik van mogen maken.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Fletcher Wellness Hotel Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Fletcher Wellness Hotel Sittard

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!