detail

Kasteel Grasbroek

Kasteel Grasbroek is een vakantiewoning die voor veertien personen geschikt is en is op de scheidslijn tussen de dorpen Born en Limbricht gelegen. Dit kasteel is sinds 1985 in bezit van Vereniging Natuurmonumenten. 

Kasteel Grasbroek stamt uit de middeleeuwen en heeft een rijke historie.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+14

Accommodatie


Kasteel Grasbroek beschikt over vijf royale slaapkamers en twee badkamers. Alle slaapkamers hebben boxspringbedden voor één persoon.
De vakantiewoning kasteel Grasbroek heeft aan de voorzijde een terras op het zuiden en aan de zijkant beschikt het kasteel over een kleine privétuin.
Rondom het kasteel bevindt zich verder het landgoed met de resten van de oude slotgracht, diverse bijgebouwen en een grote weide.

Voorzieningen


  • Haard
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


In de omliggende dorpen Born en Limbricht zijn een aantal mogelijkheden om buiten de deur te eten. De royale keuken is van alle gemakken voorzien. Ook is catering aan huis mogelijk.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen via telefoon of via e-mail.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kasteel Grasbroek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Kasteel Grasbroek

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!