Bed & Breakfast in de brocante tuin

Bed & Breakfast in de brocante tuin

Je beschikt in de tuin over een 'tiny house' voor twee personen met links het slaapgedeelte met tv, wifi en kachel, in het midden een klein overdekt terras en rechts de douche inclusief toilet. 

Er is een klein zwembad om lekker in af te koelen of om 'pootje te baden'. Er is maar één huis. Onder de overkapping is een 'buitenkeuken' met koelkast die je mag gebruiken. 

De vogels in de volière zijn zeer te 'spreken' over de aandacht die ze krijgen en de kippen leggen met iets geluk een vers ei.

Aanbieding

Wij hanteren de volgende prijzen:
Bij een minimaal verblijf van twee nachten betaalt u voor 2 personen € 149,-
Blijft u langer dan 2 nachten, dan betaalt u € 65,- voor daarop volgende nachten.
Voor een week betaalt u € 450,-

Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
+5

Accommodatie


De kamer beschikt over een bed voor twee personen en is het mogelijk om zelf koffie of thee te maken. Er hangen twee badjassen voor je klaar. Voor handdoeken is gezorgd en in de douche is zeep, shampoo en een föhn voor je beschikbaar. 

Er is een televisie, strijkijzer, tijdschriften et cetera aanwezig. De schouw met kachel maken het tot een knus vertrek in brocante stijl en er staat een welkomstdrank klaar. Er is maar één huis, dus volop privacy. Je beschikt over een eigen in- en uitgang.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Wifi / Internet
  • Zwembad
  • TV op kamer
  • Oplaadpunt e-bike
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Parkeerplaats
  • Keuken/kitchenette
  • Tuin / Terras

Parkeren


Er is een eigen parkeerplaats beschikbaar. Je fiets kun je veilig stallen en de accu van de fiets kun je eventueel opladen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Gratis wifi is voorhanden.

Geopend


Bed & Breakfast in de brocante tuin is het hele jaar geopend. In geval van vorst is het noodzakelijk om het water af te sluiten en dus ook de beschikbare ruimte, in de winter kun je dus alleen op korte termijn reserveren.

Er is een gezellige ruimte in de stijl van een oud bruin cafeetje voorhanden, waar je altijd gebruik van mag maken om te relaxen of een spelletje te spelen zou het weer het niet toelaten om buiten te zitten.

Huisdieren


In overleg.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bed & Breakfast in de brocante tuin. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!