detail

B&B Casa Mia Sittard

In het centrum van Sittard ligt het kleinste kasteel van Nederland. Het voormalig koetshuis Casa Mia, momenteel ingericht als woonhuis met Bed & Breakfast ligt in de Parklaan, vroeger Den Diek genoemd. 

In deze straat stond ooit het geboortehuis van Sittards beroemdste inwoner Toon Hermans. Dit unieke pand heeft een rijke historie en is een gemeentelijk monument. Je geniet in dit mini kasteel van historie, comfort en rust.
+10

Accommodatie


De Prins Hendrik kamer is een sfeervol ingerichte kamer met airco en een heerlijk extra lang bed voor twee personen. De privébadkamer met wastafel, toilet en luxe douche grenst aan het slaapgedeelte.
Verder is de kamer van alle gemakken voorzien met een goede wifi verbinding, een televisie, een koelkast, waterkoker en een Nespresso koffieautomaat. Handdoeken en beddengoed zijn uiteraard inclusief. Het ontbijt wordt exclusief op de kamer geserveerd.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • TV op kamer

Parkeren


Casa Mia beschikt over een privéparkeerplaats die je voor € 10,- per dag kunt huren. Je bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek in het centrum van Sittard.

Openingstijden


Bed & Breakfast Casa Mia is het gehele jaar geopend. Inchecken: tussen 17.00-19.00 uur, of indien mogelijk in overleg op een ander tijdstip.Uitchecken: voor 10.30 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Casa Mia Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!